• 1404/07/12 - 08:40
  • - تعداد بازدید: 130
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مدیریت اراضی کشاورزی زمینه‌ساز توسعه روستاهاست

سرپرست معاونت توسعه و ساماندهی اراضی گفت: مدیریت صحیح و ساماندهی مناسب اراضی کشاورزی زمینه توسعه روستاها را فراهم می‌کند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور اراضی کشور، علیرضا گودرزی در سی و دومین نشست «سرمایه‌داری مستغلات و آینده‌ روستاها در ایران» که در محل پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار شد، بیان کرد: بروژوازی مستغلات و املاک درحال شکل‌گیری است و این امر سبب می‌شود، زمین به عنوان کالا قلمداد شود.

 

وی افزود: متاسفانه زمین‌های کشاورزی که باید بستر تولید باشند با تغییر کاربری‌های غیرمجاز از چرخه تولید خارج و امنیت پایدار غذایی را به مخاطره می‌اندازند.

 

سرپرست معاونت توسعه و ساماندهی اراضی تاکید کرد: توسعه روستایی بدون توجه به مولفه‌های کشاورزی و دامداری و... ممکن نیست‌‌. توسعه روستایی به این شکل که فقط به گسترش کالبد و ساختمان توجه دارد صرفا به افزایش سطح و مساحت روستا منجر می‌شود.

 

وی افزود: روستا کانون تولید است و باید با حفظ و توسعه اراضی کشاورزی، جلوی فقر اقتصادی و اجتماعی روستاها گرفته شود. 

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار سازمانها و موسسات,سازمان امور اراضی
  • کد خبر : 215228
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید